„Voronin și Roșca au de făcut o treabă împreună!”, declară liderii opoziției despre numirea lui Iurie Roșca în funcția de vice-premier

>> miercuri, 17 iunie 2009


UNIMEDIA a contactat telefonic liderii partidelor parlamentare de opoziție și vă propune mai jos reacțiile acestora referitor la numirea lui Iurie Roșca în funcția de vice-premier.Serafim Urechean, președinte AMN: „Este un proverb: «o mână spală pe alta». Aceasta demonstrează că în ţară este o dictatură şi un dictator. Este regretabil ce face Voronin din Moldova. Totuşi ei singuri îşi sapă groapa. Numindu-l pe Roşca la o aşa funcţie, Voronin încearcă să-şi susțină aliaţii, care i-au ţinut pantalonii toată viaţa.”

Vlad Filat, președinte PLDM: „Este un gest firesc având în vedere că au de făcut o treabă împreună (aluzie la declarația lui Voronin că Roșca este bărbat – n.r.). Roşca va administra un domeniu, pe care comuniştii îl vor utiliza pe larg în campanie. Dacă să vorbim serios, cu certitudine Voronin este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în partidul său. Ca urmare, Voronin are mai mare încredere în Roşca, care anterior era inamicul numărul unu, decât în membrii Partidului Comuniștilor”.

Mihai Ghimpu, președinte PL: „Eu cred că este vorba de un pas și de o groapă. Un pas al lui Vladimir Voronin și o groapă pentru Iurie Roşca. Dacă unii cred că astfel îl va ajuta să depăşească criza în care se afla, va fi invers.”

Sursa: UNIMEDIA

0 comentarii:

  © by CONSTANTIN ROIBU 2009